Volg mij op twitter @AMIsangel als je wilt weten wanneer er weer een nieuw recept online staat!

Welkom op mijn blog! 

Hallo, ik ben Angelina. 


Ik ben dit blog meer dan een jaar geleden begonnen en ik vind het erg leuk om mijn bakcreaties (en mislukkingen) te delen met familie en vrienden. Tot nu toe vertaalde ik ook alles in het Engels, maar ik heb uiteindelijk besloten hier een Nederlands blog van te maken. Het vertalen (hoewel niet heel moeilijk) kostte steeds net te veel tijd, waardoor ik het minder leuk ging vinden om iets op het blog te plaatsen. Dus ik ga nu eens kijken hoe het me bevalt om alleen Nederlands te schrijven. Ik hoop iedereen die dit leest nog steeds een plezier te doen met mijn recepten, bevindingen en foto's. En mochten er toch mensen zijn die een Engelse vertaling willen, stuur een berichtje en ik vertaal het met plezier voor je.

Veel plezier in de keuken!21-11-2016 mangocheesecake

Deze cheesecake is echt een ontwikkelproject geweest. Eerst had ik de bodem gemaakt met kokosbiscuitjes, maar ik vond de smaak niet krachtig genoeg, en het mengsel biscuitjes/ boter maakte de bodem erg compact. Daarom heb ik de bodem nu zelf gebakken, met geroosterde kokos voor extra smaak. Ook de vulling die ik eerst had gemaakt, verdikt met gelatine, vond ik nog te zwak smaken, en een beetje te gel-achtig. Daarom heb ik de smaak versterkt door naast mango ook mangosmoothie te gebruiken en deze te verdikken met maizena. Dat geeft een mooie puree die niet gel-achtig wordt en lekker krachtig smaakt.

Veel plezier dus met deze verbeterde versie!

Lees verder...
25-08-2016 Caramel snickerdoodels

Het beste van drie werelden, zachte koek, chocolade en karamel.

Moet ik nog meer zeggen? Deze koeken zijn echt heel lekker en niet moeilijk te maken.Mengen, koelen, rollen, bakken, klaar!

///Lees verder...


 

Eerdere posts


 

 

 

 


52281